fbpx

Dunpleister

De voordelen van dunpleister

N

Ideaal voor behangklare wanden

N

Snel aan te brengen en korte droogtijd

N

Direct overschilderbaar en geschikt voor allerlei ondergronden

N

Perfect om kleine oneffenheden weg te werken

N

Gunstig geprijsd

Video: Dunpleister laten aanbrengen

Offerte aanvragen

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij Wandproject.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie.

FAQ

Veel gestelde vragen aan Wandproject.

Dunpleister nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u de muren of het plafond afwerken?
Het aanbrengen van stucwerk is dan vaak niet nodig.
Dunpleister egaliseert de wanden op een snelle en efficiënte manier.

Wat is dunpleister?

Dunpleister is een kant-en-klare egalisatiepleister. Het pleisterwerk wordt op een airless-manier, laag voor laag, aangebracht. Hierdoor wordt er op eenvoudige wijze een evenredige laagdikte van 1 – 3 mm. gerealiseerd. De dikte is hierbij afhankelijk van de ondergrond. Het voordeel van dunpleister? Het droogt dankzij het hecht- en bindmiddel razendsnel en het heeft een strakke, gladde afwerking. Na het aanbrengen van het pleisterwerk strijken onze vakmensen de wanden glad en schuren deze na het drogen machinaal.

Dunpleister All-in pakket

Wat kost dunpleister? Het is een vaak gestelde vraag. Omdat wij het prettig vinden dat u op voorhand weet waar u aan toe bent, bieden wij een Dunpleister All-in Pakket aan. Hiermee wordt u van het begin tot het eind volledig ontzorgd en hoeft zo enkel te genieten van een fantastisch eindresultaat én dat voor een vaste prijs.

Voordelen dunpleister

De voordelen van dunpleister? Dunpleister is uitermate geschikt voor behangklare wanden, is snel aan te brengen en heeft een korte droogtijd. Dunpleister kan bovendien op allerlei soorten ondergronden worden aangebracht en is relatief goedkoop; ten opzichte van traditioneel stucwerk. Een scheur of deuk in uw pleisterwerk? Het is eenvoudig te repareren. Tot slot is overschilderen geen enkel probleem. Een andere kleur op de muur (laten) aanbrengen? Ga uw gang!

Dunpleister of stucwerk

Bevat uw wand of plafond V-naden of diepe oneffenheden en wilt u graag een strak en glad eindresultaat? In tegenstelling tot traditioneel stucwerk maakt pleisteren de wanden of plafonds niet recht. Kies in dit geval voor traditioneel stucwerk. Twijfelt u over dunpleister of stucwerk? We geven u graag een vrijblijvend advies.

Uw wanden liever behangen? Renovlies is dan een uitstekend idee. Bekijk ook onze pagina over stucwerk.

* Wandproject is de enige partij die zowel renovliesbehang als dunpleister aanbrengt. Wij zijn hierin uniek. Om deze reden kunnen wij u, op basis van uw wensen, een onafhankelijk advies geven over datgene dat het beste bij uw situatie en ideeën past.

Dunpleister All-in pakket:

– Dunpleisteren van behangklare nieuwbouwwanden
– Schuren | Schilderklaar maken van de wanden
– Kitten van de plafonds, hoeken en kozijnen | Voor een naadloos resultaat
– Afwerken met latex muurverf | Schrobklasse 1

* Het afwerken van de wanden met latex muurverf gebeurt op dunpleister altijd in twee lagen. De eerste laag bestaat uit een hechtprimer die al op kleur is. Hierna wordt de wand afgewerkt met onze schrobklasse 1 muurverf.

Prijs voor All-in pakket is € 21,-p/m2

Een aantal van onze projecten

Meer informatie dunpleister nieuwbouw

Dunpleister nieuwbouw laten aanbrengen en daarom op zoek naar meer informatie? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

error: Content is beschermd!
Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!