fbpx

Exclusief fotobehang

Exclusief fotobehang laten maken

Kan uw muur wel een in het oog springende versiering gebruiken?
Heeft u een foto waarvan u helemaal blij wordt?
Behang met fotoprint is dan uitermate geschikt.

XXL fotoprintbehang aanbrengen, fotobehang aanbrengen, foto op de wand

Gespecialiseerd in alle soorten behang

Wandproject is gespecialiseerd in alle soorten behang. Wij beschikken over de juiste materialen en werken enkel met hoogwaardige producten om zo een fantastisch eindresultaat te kunnen garanderen. Onze vakmensen zijn vakkundig en brengen het behang op professionele wijze aan. Wilt u hulp bij het inkopen en/of aanbrengen van behang? Ook daarbij assisteren wij u graag. Of u nu heel uw huis met renovlies wilt behangen of enkele wanden van luxe behang wilt voorzien: Wandproject verzorgt het.

Mogelijkheden van fotoprintbehang

Fotoprintbehang is er in allerlei soorten en maten. Hoe het behang eruit komt te zien, dat is volledig aan u. U kiest zelf de gewenste foto en het formaat én wij zorgen ervoor dat deze in topkwaliteit wordt afgedrukt.

Om hoge kwaliteit te kunnen leveren is het belangrijk dat u een foto kiest die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Om deze reden controleren wij voor het afdrukken eerst de staat van de door u gekozen foto.

Voor foto’s van hoge kwaliteit verwijzen we u door naar Shutterstock.com.

Aanbrengen fotoprintbehang

Natuurlijk kunt u zelfstandig aan de slag gaan met het aanbrengen van fotoprintbehang. Mits u hier enige ervaring mee heeft. Is dat niet het geval? Laat het aanbrengen van fotoprintbehang dan over aan vakmensen.

Bij Wandproject gaan we uiterst secuur te werk, zodat uw fotobehang perfect wordt aangebracht. Zo komt uw favoriete foto volledig tot zijn recht.

* Ons fotobehang is gemaakt van het sterke materiaal airtex en heeft een pvc-toplaag. Hierdoor kan het behang worden schoongemaakt en heeft het bovendien een brandwerende en stootvaste finish. Daarnaast bestaat het fotobehang uit één stuk, waardoor er geen naden aanwezig zijn.

Bestellen fotoprintbehang

Uw fotoprintbehang bestellen, doet u simpel en snel via Wandproject.nl.
De hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief.
Het fotobehang tevens door vakmensen laten aanbrengen? Onze behangers staan voor u klaar.

Meer informatie

Zou u graag meer informatie willen over het laten afdrukken en aanbrengen van fotoprint behang? Vul dan ons contactformulier in. Wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

Naast het aanbrengen van fotobehang zijn onze vakmensen ook gespecialiseerd in het vervaardigen van stucwerk, glasweefselbehang, renovliesbehang, latex spuiten en schilderwerk.

Een aantal van onze projecten

error: Content is beschermd!
Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!