fbpx

Latex spuiten

Latex spuitwerk voor zowel uw muren als plafond

Voor een perfect afgewerkt plafond kiest u voor Wandproject.
Onze specialisten spuiten uw plafond met latex, waarna u geniet van een streeploos eindresultaat.

Latex spuiten gebeurt met een hogedruk spuitmachine en is geschikt voor binnenschilderwerk. Om een optimaal streeploos resultaat te behalen, brengen wij de latexverf door middel van de nat-in nat-techniek aan.

Video: Latex laten spuiten

Latex verf

Latexverf kan worden aangebracht op verschillende soorten ondergronden, zoals stucwerk, gipsplaten en renovliesbehang. Wanneer de latexverf op nieuw en strak stucwerk wordt gespoten, ontstaat het strakste eindresultaat. Het grote voordeel van latex spuitwerk – ten opzichte van handmatig verven – is dat het altijd streeploos wordt aangebracht. De verf wordt met een latex spuitverfmachine gelijkmatig (nat in nat) over het oppervlak verdeelt waardoor er geen kleurverschillen, oneffenheden of strepen ontstaan.

Het spuiten van latex gaat vele malen sneller dan het aanbrengen van verf met een roller of kwast. Om deze reden zijn er veel minder manuren nodig om de verf op uw wanden en plafonds aan te brengen. De prijs van latex spuiten is hierdoor erg aantrekkelijk.

Zou u graag meer weten over het laten stucen van uw woning?
Of een van onze andere diensten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Prijs latex spuiten

Natuurlijk is het fijn om te weten wat het laten spuiten van uw woning kost. Helaas is het lastig daarop een eenduidig antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal m2, het type woning en de staat van de woning.

Zou u graag willen weten wat het laten spuiten van uw wanden en/of plafond kost?
Vraag dan nu een offerte aan. Wij sturen u binnen één werkdag een prijsopgave toe.

De voordelen van latex spuitwerk

N

Streeploos en glad resultaat

N

Snel aan te brengen & korte droogtijd

N

Ideaal voor het plafond

N

Keuze uit vele kleuren

N

Voordelig

Latex laten spuiten, Wandproject,

Offerte aanvragen

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij Wandproject.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie.

FAQ

Veel gestelde vragen aan Wandproject.

Latexverf kopen

Gaat u liever zelf aan de slag met het aanbrengen van latexverf? Werk voor het beste resultaat met hoogwaardige producten. In de bouwmarkt is latexverf vaak prijzig en van een lage(re) kwaliteit. Bij Wandproject bieden wij u latexverf van hoge kwaliteit voor een lagere prijs dan in de winkel. Het werken met goede materialen is nu eenmaal de sleutel tot succes.

* De latexverf die u bij ons koopt, wordt tevens door onze vakmensen gebruikt. U gaat hierdoor aan de slag met professionele materialen.

Meer informatie 

Zou u graag meer informatie verkrijgen over latex spuiten? Bij Wandproject staan we voor u klaar. Wij luisteren naar uw wensen en geven u op basis daarvan een vrijblijvend advies.

Bij Wandproject zijn we naast professioneel latex spuitwerk tevens gespecialiseerd in XXL-fotobehang, stucwerk, renovliesbehang en glasweefselbehang.

Een aantal van onze projecten

error: Content is beschermd!
Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!