fbpx

Onze werkwijze

Werkwijze Wandproject

Uw woning voorzien van renovlies? Wandproject brengt het renovliesbehang niet alleen op professionele wijze aan; we werken het ook tiptop af. Met als eindresultaat perfecte streeploze wanden waar u jarenlang plezier van heeft.

Voordat we aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk al uw wensen in kaart te brengen. Om deze reden gaan we eerst met u in gesprek. Aan de hand van het gesprek wordt er vervolgens een datum afgesproken voor het starten van onze werkzaamheden.

wandbekleding, Behang, stucen, schilderwerk
Stap 1: Wanden voorbereiden

Voordat we starten met het aanbrengen van renovlies is het noodzakelijk om de wanden voor te bereiden. Met een speciale schuurmachine worden de wanden geschuurd en eventuele oneffenheden – zoals kleine scheuren - worden weggewerkt.

Stap 2: Het renovliesbehang aanbrengen

Voor het aanbrengen van het behang gebruiken we 150 gram, voorbewerkt renovliesbehang. De behangbanen worden van een lijmlaag voorzien en vervolgens zorgvuldig aangebracht op de wanden. Luchtbellen worden voor een strak en naadloos resultaat verwijderd.

Stap 3: Naden opvullen en afkitten

Na het aanbrengen van het behang is het tijd om de naden op te vullen en af te kitten. Voor het opvullen en wegwerken van naden gebruiken we een speciaal vulmiddel. Na het opvullen, worden de naden rondom de plafonds, kozijnen en stopcontacten dichtgekit. De wanden hebben na het afronden van deze stap de uitstraling van professioneel stucwerk.

Stap 4: Aanbrengen van de verf

De laatste stap voor een optimale afwerking is het aanbrengen van de verf. Dit doen wij door middel van latexverf. Lichte kleuren, zoals 9010 en 9016, kunnen in één keer dekkend worden aangebracht, aangezien het renovliesbehang vanuit de fabriek is voorbehandeld op kleur. Wenst u een andere kleur? In dat geval texen wij de muur tweemaal. Zo bent u verzekerd van een optimale dekking.

Stap 5: De eindinspectie

Een inspectie wordt uitgevoerd. Alle wanden worden op eventuele oneffenheden gecontroleerd. Hierna tonen we u het eindresultaat. Bent u 100% tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Video’s van Wandproject

Bedrijfsvideo Wandproject

Werkwijze: Renovliesbehang laten aanbrengen

Werkwijze: Latex laten spuiten

Duur aanbreng renovliesbehang

De aanbreng van renvovliesbehang is geen langdurig proces. Een gehele eengezinswoning kunnen wij binnen één week van dit type wandbekleding voorzien. Zo kunt u hierna zorgeloos andere werkzaamheden inplannen.

Meer informatie

Meer weten over onze werkwijze, ons specialisme en de kosten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en adviseren u graag.

Wandproject is gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van renovliesbehang, latex spuitwerk, stucwerk, schilderwerk en XXL fotoprintbehang.

Contact

Vul het contactformulier formulier in.

FAQ

Veel gestelde vragen aan Wandproject.

error: Content is beschermd!
Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!