fbpx

Stucwerk

Op zoek naar een stucadoor?

Naast het laten aanbrengen van renovliesbehang en glasvezelbehang kunt u bij ons ook terecht voor professioneel stucwerk. Onze stucadoors zorgen voor een strak en glad plafond waardoor uw woning er weer oogverblindend uitziet. 

Heeft u een nieuwbouwwoning en bevat het plafond V-naden? Wij stucen uw plafond en werken deze vakkundig weg, zodat er een tiptop eindresultaat ontstaat. Het stucen van uw plafond en behangen van de wanden combineren? Laat het aan ons team van specialisten over: zo sluit de gehele planning, volgorde en uitvoering – net als het renovliesbehang – naadloos op elkaar aan.

Een gestucte wand is tevens de perfecte ondergrond voor renovliesbehang.

VoorNa

Opties stucwerk

Optie 1: muur voorbereiden voor behang

Uw muur laten behangen of schilderen, maar is de ondergrond niet egaal?
Het laten pleisteren of volledig laten stucen van uw wanden is dé oplossing. Nadat het stucwerk is aangebracht, wordt de wand voorzien van renovliesbehang of glasweefselbehang. Als laatste stap wordt er een laag latex aangebracht om een mooi dekkend effect te creëren.

Optie 2: Sausklaar stucwerk

Wilt u geen behang op uw muren of wilt u het plafond helemaal glad hebben? Ook dat behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Kies ervoor om uw wanden door onze professionals te laten stucen en texen. Met als resultaat, wanden om door een ringetje te halen.

Offerte aanvragen

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij Wandproject.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie.

FAQ

Veel gestelde vragen aan Wandproject.

Kosten Stucwerk

Het is logisch dat u benieuwd bent naar de prijzen van het laten stucen van uw woning. Echter is het voor ons lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. De prijs van een stucadoor is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal m2 en de staat van de muren. Wilt u weten wat het laten stucen van uw (nieuwbouw)woning kost? Wij maken graag – geheel vrijblijvend – een offerte voor u op.

Tevredenheidsgarantie

Bij wandproject vinden wij kwaliteit het allerbelangrijkst. Onze vakkundige stukadoors ronden een project daarom pas officieel af als u helemaal tevreden bent. Voor minder doen we het niet. 100% tevredenheidsgarantie; een prettige gedachte.

Meer informatie stucwerk

Zou u graag meer willen weten over het laten stucen van uw muren en/of plafond?
Of een van onze andere diensten? Vul ons contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Naast het aanbrengen van professioneel stucwerk, kunt u bij ons ook terecht voor renovliesbehang, latex spuiten en glasweefselbehang.

Een aantal van onze projecten

error: Content is beschermd!
Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!