Glasweefselbehang

Waarom kiest u voor glasweefelbehang?

Glasweefselbehang is eigenlijk gelijk aan glasvliesbehang. Echter zit er in het uiterlijk wel een verschil. Glasweefselbehang heeft een patroon waarin ook weer verschillende soorten van zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grove patroon of voor een fijn patroon.

Wat zijn de voordelen van glasweefselbehang?

Kan op ondergronden zoals: beton, gipskartonwanden of gipsblokken
Goed alternatief voor renovlies omdat het op slechtere ondergronden kan om toch een mooi resultaat te halen.
Kleine scheuren in de wand zijn niet meer zichtbaar en zullen nooit meer zichtbaar zijn
Het is stootvast en duurzaam
Allergievrij, brandwerend, isolerend en zeer hygiënisch
Met onze speciale afwasbare latex ook ideaal als u huisdieren of kinderen heeft.
Kan gemakkelijk meerder keren overgeschilderd worden zodat het er weer als nieuw uitziet!
Kan later als de woning gezet is ook weer overgestuct worden
Snelle droogtijd
Snel aan te brengen

Wat kunt u van ons verwachten en wat is onze werkwijze:

Allereerst zorgen we dat de behangklare wanden geschikt zijn voor glasweefsel aan te brengen.,als dit gebeurd is brengen we zorgvuldig de glasweefsel aan, daarna word alles netjes gekit en wanneer u gekozen heeft voor het all-in pakket word alles netjes dekkend getext en kunt u alles nog extra uitbreiden.

Vanaf het moment dat wij de woning tot ons beschikking hebben zorgen wij er voor dat we na 1 week alles netjes af hebben zodat andere werkzaamheden gepland kunnen worden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij werken met een all-in pakket speciaal voor nieuwbouw huizen maar ook renovatie die met meerdere opties uitgebreid kan worden.

Voordat wij beginnen lopen we eerst de wanden na en voeren wij eventueel kleine reparaties toe. Als dit gebeurd is schuren we alles machinaal om de ondergrond glad te maken en geschikt voor glasweefsel.

Na dat dit gebeurd is voorzien wij de wanden van glasweefsel behang dit gebeurd zorgvuldig door onze vakmensen. Zo maken wij de hoeken mooi rond en zetten wij de naden strak op elkaar. Nadat dit gebeurd is lopen we de woning alvast helemaal na en kijken we of er nog plekken de aandacht nodig hebben voordat we gaan kitten en latexen. Gaan latexen (sausen) kitten we alle inwendige hoeken, kozijnen en plafonds zodat alles mooi 1 geheel is en de randjes weg zijn. De wanden zijn nu Saus(tex)klaar. Daarna voorzien wij alle wanden van een hoogwaardige Schrobklasse 1 verf. Lichte kleuren zoals 9010 en 9016 kunnen in 1 keer dekkend aangebracht worden doordat het behang vanuit fabriek al voorbehandeld is op kleur.

Voor nieuwbouw huizen of renovatie kunt u meerdere opties kiezen die door ons gedaan kunnen worden.

U kunt kiezen voor een andere (accent) kleur dan moet het 2x aangebracht worden om het gewenste resultaat te halen.

U kunt ook voor afwasbare verf kiezen voor in de keuken of de rest van het huis.

Op zolder bevinden zich vaak een bruin/groene zolderplaten. Deze kunnen wij helemaal spuiten met latex. Eerst zetten we alle gaatjes dicht en daarna spuiten we hem 2x met speciale latex zodat die helemaal naar gewenste kleur is.

U kunt ook wanden met ander soort behang laten behangen door ons bijvoorbeeld met een patroon of een fotoprint. Fotoprints kunt u laten maken met foto naar keuze volledig naadloos zie XXL fotoprints. Of u kiest zelf een behang uit en laat hem door ons vakkundig aanbrengen.

Ook voor trap schilderen kunt u bij ons terecht. Eerst word de trap volledig geplamuurd gekit en geschuurd. Daarna word die gegrond en afgelakt met stootvaste watergedragen verf speciaal voor trappen.

Hierbij enkele voorbeelden van projecten Glasweefselbehang dekt oneffenheden is super strak en heeft een ruitpatroontje, word ook netjes af gekit en door ons geschilderd met de door u gekozen latex! (klik voor een vergroting). Zie ook ons Facebook en Instagram voor al onze lopende projecten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Welke werkzaamheden?* (meerdere keuzes mogelijk)

Bestanden uploaden

Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)
Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)
Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

Wij werken met offerte’s op m2 prijs, exacte meters worden de eerste dag bij startdag nog volledig ingemeten voor eind berekening.

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

WhatsApp WhatsApp voor advies | offerte