fbpx

Renovliesbehang

De voordelen van renovliesbehang

N

Hét alternatief voor stucwerk

N

Naadloos, glad, strak en duurzaam

N

Bedekt scheuren en oneffenheden

N

Snel aan te brengen & korte droogtijd

N

Betaalbaar: 50% goedkoper dan stucwerk

Video: Renovliesbehang laten aanbrengen

Uiterlijk in 6 werkdagen klaar vanaf oplever datum

Waarom kiezen voor renovliesbehang

Kiest u voor renovliesbehang, dan kiest u voor kwaliteit. Dit type behang is dankzij de vele voordelen dé absolute trend van dit moment. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat deze wandbekleding de perfecte basisafwerking voor iedere muur is. Kleine scheuren en oneffenheden worden er eenvoudig mee afgedekt en het heeft bovendien zowel een brandwerende als isolerende werking. Daarnaast is renovlies inclusief texen minstens 50% goedkoper dan het laten stucen van uw wanden. Renovlies is daarmee het absolute alternatief voor stucwerk.

Bij Wandproject kiezen we bewust voor renovliesbehang in plaats van glasvezelbehang. Benieuwd waarom? Op onze veel gestelde vragen pagina leggen we het uit.

Muren met renovliesbehang meerdere keren overschilderen of laten stucen? Het kan! Renovlies is ontzettend veelzijdig en stevig en kan om deze reden op verschillende manieren worden afgewerkt.

Uiterlijk in 6 werkdagen klaar vanaf opleverdatum

Offerte aanvragen

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij Wandproject.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie.

FAQ

Veel gestelde vragen aan Wandproject.

Voordelen renovliesbehang

Bij Wandproject gebruiken we renovlies van hoge kwaliteit. Ons behang is een combinatie van polyester en vezels waardoor het een sterk product is waarvan u jarenlang, zorgeloos geniet.

– Het scheurt niet en blijft jarenlang mooi
– Het is al voor-behandeld in de fabriek: direct afwerken is hierdoor mogelijk
– Een gladde, strakke en naadloze afwerking 
– Isolerend: beperkt warmteverlies en dempt geluiden
– Duurzaam: beter voor het milieu

Wilt u advies over het laten aanbrengen van renovliesbehang? Of twijfelt u of stucwerk of dunpleister toch beter op uw wensen aansluit? Neem vrijblijvend contact op. Wij zijn de enige partij die zowel renovlies als dunpleister en stucwerk aanbrengt en om deze reden kunnen wij u geheel onafhankelijk adviseren.

Renovliesbehang, Wandproject

Ons all-in-pakket

Bij Wandproject werken we met pakketten die u zelf kunt samenstellen. Voor nieuwbouwwoningen is het all-in pakket de basis om uw wanden van begin tot eind helemaal af te werken. Ieder pakket is bovendien uit te breiden met extra opties, zodat deze perfect op uw wensen aansluit.

Graag een specifieke kleur op de muur? Het kan! Laat ons weten welke kleur(code) u op het oog heeft en wij maken met onze kwaliteitsverf de gewenste kleur. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor afwasbare verf te kiezen. Ideaal voor badkamers en keukens.

Naast renovliesbehang zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van behang met een patroon of XXL-fotoprint. Bij Wandproject brengen wij uw favoriete foto, volledig naadloos, op professionele wijze voor u aan.

Kosten renovliesbehang

De kosten voor renovliesbehang zijn afhankelijk van o.a. het aantal m2 en het type woning, maar met ons all-in pakket geven wij u graag een idee van onze tarieven.

Wilt u weten wat het kost om de wanden in uw woning te voorzien van deze populaire wandbekleding? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u.

Renovlies sausklaar pakket € 11,00 P/m2

- Machinaal schuren met stofafzuiging wanden en kleine reparaties
- Aanbrengen Wandproject renovlies
- Kitten hoeken plafonds en kozijnen

Renovlies all-in pakket € 16,75 p/m2

- Machinaal schuren met stofafzuiging wanden en kleine reparaties
- Aanbrengen Wandproject renovlies
- Kitten hoeken plafonds kozijnen
- Aanbrengen Schrobklasse 1 latex in Ral9010 of 9016

Optioneel een kleur kiezen; wij kunnen bijna elke kleur maken van merken zoals Farrow and ball, Sikkens, Flexa, Histor en Little Green.

Onze pakketten zijn inclusief:

- Pakketten zijn speciaal voor muren die behangklaar worden opgeleverd.
- Hoogwaardigste Wandproject A-merken.
- Voorrijkosten
- Vrijblijvende offerte en advies over meerdere werkzaamheden en mogelijkheden
- Binnen een straal van 70 KM rondom
's-Hertogenbosch geldt er een korting

Renovliesbehang kopen in onze webshop

Gaat u liever zelfstandig aan de slag met het aanbrengen van renovliesbehang?
Zorg er dan voor dat u de juiste materialen aanschaft. Zo bent u goed voorbereid.

Bij Wandproject weten we als geen ander dat het hebben van het juiste behang en behanglijm van cruciaal belang is wanneer u een perfect resultaat wilt bereiken. Om deze reden koopt u bij ons renovliesbehang en renovliesbehanglijm van professionele kwaliteit.

* Het renovliesbehang en de renovliesbehanglijm die wij verkopen, wordt tevens door onszelf gebruikt. De kwaliteit is hoger dan in de bouwmarkt en bovendien voordeliger geprijsd. Naast het behang en de behanglijm verkopen wij ook latexverf met schrobklasse 1 kwaliteit.

Een aantal van onze projecten

Meer informatie

Meer weten over het professioneel laten aanbrengen van renovliesbehang óf een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over datgene wij voor u kunnen betekenen.

Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!