Renovliesbehang

De voordelen van renovliesbehang

N

Hét alternatief voor stucwerk

N

Naadloos, glad, strak en duurzaam

N

Bedekt scheuren en oneffenheden

N

Snel aan te brengen & korte droogtijd

N

Betaalbaar: 50% goedkoper dan stucwerk

Video: Renovliesbehang laten aanbrengen

Waarom kiezen voor renovliesbehang

Kiest u voor renovliesbehang, dan kiest u voor kwaliteit. Dit type behang is dankzij de vele voordelen dé absolute trend van dit moment. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat deze wandbekleding de perfecte basisafwerking is voor iedere muur. Kleine scheuren en oneffenheden worden ermee afgedekt en het heeft bovendien zowel een brandwerende als isolerende werking. Daarnaast is renovlies inclusief texen minstens 50% goedkoper dan het laten stucen van uw wanden. Daarmee is het absoluut hét alternatief voor stucwerk.

Wij kiezen bewust voor renovliesbehang en niet voor glasvezelbehang. Op onze veel gestelde vragen pagina leggen we u uit waarom.

Muren met renovliesbehang meerdere keren overschilderen of laten stucen? Het kan! Renovliesbehang is ontzettend veelzijdig en stevig.

Offerte aanvragen

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij Wandproject.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie.

FAQ

Veel gestelde vragen aan Wandproject.

Welk renovliesbehang gebruikt wandproject?

Benieuwd welke renovlies wij gebruiken en waarom? Klik hier om naar onze veel gestelde vragen pagina te gaan. Onze renovlies is een combinatie van polyester en vezels de voordelen van onze renovlies zijn:
– Scheurt niet
– Al voorbehandeld in de fabriek
– Soepel in de verwerking voor strakke hoeken
– Gladde strakke afwerking
– Geen baanvorming
– Maximale aantal grams voor de samenstelling Polyester/Vezels
– Isolerend
– Duurzaam
– Makkelijk over schilderbaar en over te behangen.
Renovliesbehang, Wandproject

Ons all-in-pakket

Bij Wandproject werken we met pakketten die u zelf kunt samenstellen. Voor nieuwbouwwoningen is het all-in pakket de basis om uw wanden van begin tot eind helemaal af te werken. Ieder pakket is bovendien uit te breiden met extra opties, zodat deze perfect op uw wensen aansluit.

Graag een specifieke kleur op de muur? Het kan! Laat ons weten welke kleur(code) u op het oog heeft en wij maken met onze kwaliteitsverf de gewenste kleur. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor afwasbare verf te kiezen. Ideaal voor badkamers en keukens.

Naast renovliesbehang zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van behang met een patroon of XXL-fotoprint. Bij Wandproject brengen wij uw favoriete foto, volledig naadloos, op professionele wijze voor u aan.

Kosten renovliesbehang

De kosten voor renovliesbehang zijn afhankelijk van o.a. het aantal m2 en het type woning, maar met ons all-in pakket geven wij u graag een idee van onze tarieven.

Wilt u weten wat het kost om de wanden in uw woning te voorzien van deze populaire wandbekleding? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u.

Renovlies sausklaar pakket vanaf € 10,50 P/m2

– Schuren wanden en kleine reparaties
– Aanbrengen Wandproject renovlies
– Kitten hoeken plafonds en kozijnen

Renovlies all-in pakket vanaf € 16,25 p/m2

– Schuren wanden en kleine reparaties
– Aanbrengen Wandproject renovlies
– Kitten hoeken plafonds kozijnen
– Aanbrengen Schrobklasse 1 latex in Ral9010 of 9016

Onze pakketten zijn inclusief:

– Pakketten zijn speciaal voor muren die behangklaar worden opgeleverd.
– Hoogwaardigste Wandproject A-merken.
– Voorrijkosten
– Vrijblijvende offerte en advies over meerdere werkzaamheden en mogelijkheden

Renovliesbehang kopen in onze webshop

Gaat u liever zelfstandig aan de slag met het aanbrengen van renovliesbehang?
Zorg er dan voor dat u de juiste materialen aanschaft. Zo bent u goed voorbereid.

Bij Wandproject weten we als geen ander dat het hebben van het juiste behang en behanglijm van cruciaal belang is wanneer u een perfect resultaat wilt bereiken. Om deze reden koopt u bij ons renovliesbehang en renovliesbehanglijm van professionele kwaliteit.

* Het renovliesbehang en de renovliesbehanglijm die wij verkopen, wordt tevens door onszelf gebruikt. De kwaliteit is hoger dan in de bouwmarkt en bovendien voordeliger geprijsd. Naast het behang en de behanglijm verkopen wij ook latexverf met schrobklasse 1 kwaliteit.

Meer informatie

Meer weten over het professioneel laten aanbrengen van renovliesbehang óf een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over datgene wij voor u kunnen betekenen.

Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!