Behang en wandafwerkings bedrijf

Wandproject

Uw wand is ons project!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Strak stucadoorswerk

Sep 05, 2019 by Henry & Tamara

Via internet in contact gekomen met Wandproject uit Rosmalen. Wij waren op zoek naar een bedrijf uit de regio. Prima afspraken kunnen maken tegen een nette en eerlijke prijs. Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Wandproject.


Fijn en eerlijk bedrijf

May 18, 2018 by Jos en Jasmijn

Zeer blij met ons resultaat, en werkwijze van wandproject.
Altijd super contact gehad en netjes opgeleverd.
op de bouwtekeningen waren de aangegeven meters hoger dan achteraf gemeten waardoor het bedrag een stuk lager werd, super fijn dat ze alles nog even inmeten. !

gr Jos en Jasmijn


Vakwerk tegen een betaalbare prijs!

May 18, 2018 by Familie Verhoeven

Wandproject uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek, al snel waren we het eens met hun werkwijze. De offerte was scherp geprijsd , en de werkzaamheden binnen afgesproken tijd vakkundig uitgevoerd.

Familie Verhoeven


Behangen van het huis

May 18, 2018 by Linda de Koning

Via het internet op zoek gegaan naar een behanger uit de buurt van Den Bosch. Via het internet op de site terecht gekomen van Wandproject, gebeld voor een afspraak en 2 weken later is mijn hele huis netjes behangen door Wandproject! Super team die werken volgens afspraken.
Met vriendelijke groet, Linda de Koning


Vakwerk door Wandproject!

May 18, 2018 by Henk & Sylvia

Wij zijn zeer tevreden over Wandproject en hun werkwijze, wij kunnen ze iedereen aanbevelen! Mooi behang uitgekozen en vakkundig laten behangen door het team van Wandproject. Dit alles voor een zeer nette prijs!
Henk & Sylvia


Top Schilderwerk Den Bosch

May 18, 2018 by Ron & Agnes

Voor ons nieuwe huis in 's-Hertogenbosch op zoek gegaan naar een betrouwbare schilder. Via google op de site van Wandproject.nl terecht gekomen en vrijblijvend een offerte aangevraagd. De volgende dag een afspraak ingepland en nu 3 weken later is alles naar wens klaar. Wandproject is zeker een aanrader ... Bedankt Ron & Agnes


Top schilder en behangwerk

May 18, 2018 by Familie van Rosmalen

Via via bij wandproject terecht gekomen en hun vrijblijvend uitgenodigd voor schilder en behangwerk voor ons huis. Binnen een zeer korte tijd een offerte mogen ontvangen en de opdracht aan Wandproject uitbesteed. Vaklui die weten waar ze mee bezig zijn.

Familie van Rosmalen


Wandproject 06-53828977 Nieuwendijk 32 Rosmalen , USA 4.9 5.0 7 7 Via internet in contact gekomen met Wandproject uit Rosmalen. Wij waren op zoek naar een bedrijf uit de regio. Prima afspraken kunnen maken tegen een nette en eerlijke prijs. Wij z
WhatsApp WhatsApp voor advies | offerte