Stucadoorswerkzaamheden

Op zoek naar een stucadoor?

Ook voor stuc werkzaamheden bent u bij Wandproject aan het juiste adres. Voor een strak en glad plafond of een perfecte ondergrond voor uw renovlies behang is stucen de beste optie. Want zeg nou eerlijk, bij mooie gladde wanden hoort toch ook een strak plafond! Met renovlies bent u afhankelijk van de ondergrond maar met een gestucte wand maakt u zelf de ondergrond.

Welke opties zijn er?

Een veel gekozen optie is om uw behangklare wanden te laten pleisteren of volledig te laten stucen. Vervolgens zal de wand met renovlies of glasweefsel behangen worden. Dit zal de wand beschermen en voorkomt scheuren. Nadat er gestuct en behangen is zal er een een latexlaag aangebracht worden om een mooi dekkend effect te krijgen.

Uiteraard werken wij met vaste stukadoors die het project pas afronden als u helemaal tevreden bent!

Als u kiest voor de optie om het enkel te laten stucen dan kunt u het door ons laten spuiten met latex. Meer informatie hierover vindt u hier.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u direct advies voor uw stucadoorswerkzaamheden door Wandproject? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of bel ons op 06 – 538 28 977.

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

WhatsApp WhatsApp voor advies | offerte