fbpx

Wandbekleding oud

Wandproject; dé specialist op het gebied van wandbekleding

Bent u op zoek naar wandbekleding waarmee uw muren er weer fantastisch uitzien? Frisse muren geven iedere ruimte een compleet nieuwe uitstraling. Bij Wandproject bieden wij verschillende soorten wandbekleding aan; van renovliesbehang tot XXL-fotoprintbehang en van latex spuitwerk tot stucwerk.

Ieder type wandbekleding wordt bovendien door onze vakmensen aangebracht. Zo bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

wandbekleding, Behang, stucen, schilderwerk

Renovliesbehang

Hét alternatief voor stucwerk. Voor strakke muren met een naadloze finish voor een zeer aantrekkelijke prijs. Over het renovlies kan door onze vakmensen zowel een laag verf als stucwerk worden aangebracht.

Glasweefselbehang

Vindt u het idee van naadloos behang fantastisch, maar wilt u graag een structuur op de muur? Glasweefselbehang is verkrijgbaar in diverse structuren en patronen én net zoals renovlies zeer veelzijdig. Verf of stucwerk aanbrengen is hierop geen enkel probleem.

Schilderwerk

Kunnen uw muren wel een opfrisbeurt gebruiken of heeft u de sleutels van uw nieuwbouwwoning gekregen? Onze schilders brengen het schilderwerk op uw muren en plafonds op professionele wijze aan.

Stucwerk

Het aanbrengen van strak stucwerk is een van onze specialiteiten. Nadat wij klaar zijn met stucen, ziet uw woning eruit om door een ringetje te halen. Uw muren laten stucen als voorbereiding op het aanbrengen van behang? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

XXL fotoprintbehang

Uw favoriete foto op groot formaat op de wand aan laten brengen; het wordt gegarandeerd dé blikvinger in uw woning. Fotoprintbehang is verkrijgbaar in diverse maten en wordt door ons op een vakkundige manier aangebracht.

Meer informatie over onze wandbekleding

Wilt u graag meer informatie ontvangen over één of meerdere soorten wandbekleding? Neem via ons contactformulier vrijblijvend contact op. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Ja, ik heb een vraag:

error: Content is beschermd!
Open WhatsApp
Heeft u hulp nodig? WhatsApp ons
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!