XXL Fotoprintbehang

De mogelijkheden van fotoprintbehang?

Fotoprintbehang is er in allerlei soorten en maten. Het leuke hieraan is dat u zelf kunt bepalen welke foto, in welk formaat u op de gewenste wand wilt hebben. De foto zal aan een aantal eisen moeten voldoen aangezien deze een aantal keer uitvergroot zal worden. Bij bijvoorbeeld een brede wand zal een liggende foto het mooiste tot zijn uiting komen. Voor een fotobehang waardige foto kunt u een kijkje nemen op: shutterstock.com

Wij werken uiterst secuur bij het behangen van uw wand met fotobehang. De foto komt in een geheel op de wand en is dus compleet naadloos. Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt is een hoogwaardig product, kan worden schoongemaakt en is stoot- en krasvast. Uiteraard is ook dit behang brandwerend met een B1 certificaat.

Op zoek naar een behanger in de regio?

Op zoek naar een behang bedrijf bij jou in de regio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Wij plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met je in!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u direct advies? Meer informatie over de mogelijkheden van fotoprintbehang? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of bel ons op 06 – 538 28 977.


Welke werkzaamheden?* (meerdere keuzes mogelijk)

Bestanden uploaden

Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)
Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)
Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

Wij werken met offerte’s op m2 prijs, exacte meters worden de eerste dag bij startdag nog volledig ingemeten voor eind berekening.

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.
WhatsApp WhatsApp voor advies | offerte